fbpx
 
Povestea noastră

Cine este Asociaţia pastel

Asociația pastel este răspunsul pentru o nevoie actuală: crearea unui obicei din a face bine. A pornit de la un program intern al agenției de comunicare pastel, început în 2018, prin care întreaga echipa și-a asumat că nu va trece o lună fără să facă o faptă bună. De ce lunar? Fiindcă suntem picături de ajutor într-un ocean de lipsuri. Tot timpul va fi cineva care are nevoie de ajutor și altcineva care poate și vrea să ofere acel ajutor. Asociația pastel își propune să identifice cele două părți și să le aducă împreună.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită.

Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

Viziunea noastră

Vrem să construim un prezent în care toți oamenii și toate companiile fac un obicei din a realiza fapte bune. O rutină constructivă prin care ajutorul ajunge periodic la cei care au nevoie de el. Vedem binele ca pe un obicei de care avem nevoie cu toții pentru a obține societatea în care ne dorim să trăim.

 

 

Valorile noastre

O faptă bună face bine de două ori: celui căreia i se adresează și celui care o face.

Fiecare dintre noi poate face bine, dar când ne unim forțele, binele prinde proporții.

Schimbarea în bine prinde contur atunci când faptele bune au un ritm susținut.

Ne punem în locul celor care au nevoie de noi pentru a înțelege cu blândețe ce avem de făcut.

Lumea este responsabilitatea noastră, a tuturor, iar conștientizarea acestei realități se traduce prin implicarea și contribuția fiecăruia.

Înțelegem că tot timpul este loc să fim mai buni, să inovăm, să experimentăm, să învățăm.

Echipa

Dana Nae Popa
Președinte

 

De 15 ani în antreprenoriat, de 18 ani în comunicare și de și mai mulți ani sunt un om care iubește oamenii și care vrea să ajute. Am înființat agenția de comunicare integrată pastel încă de pe băncile facultății. De-a lungul celor 15 ani de agenție, cu campanii și clienți din domenii variate, în topul proiectelor dragi mie sunt cele care au schimbat măcar un pic în bine lumea din jur. Cred că doar prin implicarea activă, conștientă și recurentă a fiecăruia dintre noi, cu orice faptă bună, lumea poate deveni cu adevărat una mai bună.

Andreea Oprea
Director Executiv

 

După o experiență de aproape 17 ani în domeniul financiar am descoperit că ceea ce îmi place să fac cel mai mult este să mă implic în problemele societății noastre. Am decis să fac această schimbare, să fiu parte din Asociația pastel și să construiesc o lume mai bună. Crezul meu este că fiecare dintre noi poate contribui la o lume mai bună, daca suntem mai responsabili și mai implicați.

Acțiunea este ceea ce mă definește, iar asta înseamnă pași făcuți. Fiecare pas te apropie de destinație. Destinația mea este SCHIMBAREA. Am învățat că trebuie să FAC, nu să aștept.

Iulia Mațuchis
Manager Proiect

 

Cred cu tărie că ajutorul are multe forme și poate fi oferit de oricare dintre noi. Mă bucur să fac parte din echipa Asociației pastel și împreună să oferim imboldul necesar fiecărui om care își dorește să facă  o faptă bună.

Prin ocupația actuală ofer suport unei echipe de 30 de persoane. Am înțeles, astfel, că sprijinul acordat trebuie să fie însoțit de încurajări și susținere morală. Sunt pregătită să ofer ajutor tuturor celor care au nevoie de el, fie că e vorba de beneficiari, voluntari sau colaboratori.

Hai să ne facem un obicei din a face fapte bune!