Redirectioneaza 3,5%

De ce să te implici?

– pentru a pune o piatră de temelie în construcția unui centru care va adăposti victime ale abuzului domestic

– pentru a sprijini crearea unui obicei pe termen lung: fapte bune cu recurență;

– pentru a fi alături de prietenii tăi deja implicați în acțiuni sau programe sociale;

– pentru a te implica în schimbarea în bine a comunității în care trăiești;

– pentru a da înapoi, o parte din ajutorul pe care l-ai primit la rândul tău, comunității și celor din jur;

– pentru a participa la o schimbare de mentalitate, cu rezultate pe termen lung.

Cum funcționează?

Prin completarea și trimiterea formularului 230, alegi să oferi o destinație specifică acestei sume, către un ONG pe care tu alegi să îl susții în realizarea proiectelor pe care le derulează.

Nu uita! Poți face redirecționarea celor 3,5% pentru o perioadă de 1 an sau de 2 ani. Dacă alegi varianta a doua, opțiunea rămâne valabilă pentru o perioadă de cel mult 2 ani fiscali consecutivi.

Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit anual nu este o donație. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în anul precedent. În cazul în care nu alegi să susții o entitate non-profit anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Ai venituri din salarii?

La final, semnează cu mouse-ul sau degetul pe ecran. De restul ne ocupăm noi.

Ai venituri independente?

și completează declarația unică pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.).

Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV)

Atenție! În cazul în care completezi online declarația unică, trebuie să adaugi la rubrica 3,5% (Secțiunea 6, Punctul A, Pagina 6) datele noastre:

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Asociația Pastel

Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 43260055