fbpx
 

Donează

ALEGE SĂ DONEZI LUNAR

Și împreună nu vom lăsa să treacă

NICIO LUNĂ FĂRĂ O FAPTĂ BUNĂ

Formular donatii

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

În cazul opţiunii de plată „Online prin card bancar” veţi fi redirecţionat către pagina securizată a procesatorului de plăţi unde veţi completa un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile a procesatorului de plăţi EuPlătesc.

 

– Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizaţiile de carduri Visa/MasterCard şi care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 

Important de ştiut! – Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deţinătorul de card.

Putem să facem fapte bune împreună și astfel:

Ai puterea de a decide ce se întâmplă cu o parte din banii pe care îi dai statului. Acea parte este 3,5% din impozitul pe venit reținut într-un an. Dacă vrei să ne ajuți să educăm și să inspirăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență, poți redirecționa această sumă către noi. Dacă nu o faci, suma aferentă va fi alocată automat către bugetul de stat și utilizată conform priorităților stabilite de autorități.

Și tu poți participa la crearea unei legături între oamenii care vor să ajute și cei care au nevoie de ei. Dacă ești o persoană juridică, ai varianta de a susține proiectele Asociației pastel prin sponsorizare cu până la 20% din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit. Haide să încurajăm împreună obiceiul de a face fapte bune!

Vrei să oferi o parte din timpul tău pentru a ajuta pe cei care au nevoie. Îți dorești să faci parte dintr-o comunitate care face frecvent fapte bune. Vrei să te implici într-un mediu organizat pentru a rezolva probleme. Îți dorești să ajuți comunitatea din care faci parte.
Vino în echipa de voluntari ai Asociației pastel!

MULȚUMIM CĂ EȘTI ALĂTURI DE NOI!