Anul acesta marchează 11 ani de când Dăruim pentru Amara. Colega noastră Andreea Oprea are grijă de comunitatea de copii vulnerabili de 10 ani, de fiecare dată ne-am implicat cu toții în diferitele etape ale proiectului, iar de 4 ani avem ocazia, ca Asociație, să facem încă și mai mult bine. Să mergem acolo este întotdeauna o bucurie pentru că știm că cei 80 de copii ne întâmpină mereu cu multă dragoste.

Dăruim pentru copiii care au doar un părinte sau niciunul, pentru copiii lăsați în grija bunicilor în timp ce părinții se luptă pentru un trai mai bun în altă țară. Dăruim pentru părinții care, de Crăciun, nu au cu ce să pregătească masa. Dăruim pentru a le arăta copiilor că dorințele scrise pe o foaie se pot îndeplini cu adevărat. Dăruim pentru cei ce înțeleg singurătatea și lipsurile mult prea devreme în viață. Viitorul pentru ei este mereu un mâine nesigur.

De asta simțim să dăruim pentru Amara. Vrem să credem că, atunci când vom merge din nou la ei anul acesta, acești copii vor simți că sunt văzuți, ascultați, apreciați.

În Amara există un centru de zi. Acolo și doar acolo, copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani se strâng pentru a face teme, pentru a se juca și, cel mai important, pentru a avea parte de o masă caldă pe zi. Visăm să umplem iar centrul cu cadouri, haine, încălțăminte și alimente de bază. Visăm să le dăruim un moment de normalitate.

Dacă vrei și tu să faci o bucurie de Crăciun unui copil din satul Amara, așteptăm contribuția ta: fie orice sumă de bani consideri, fie cărți, jucării sau haine noi. Le vom ambala și vom lăsa pachetele la Centrul de Zi. Pentru prima opțiune, donează, apăsând butonul de mai jos. Pentru cea de-a doua, așteptăm donații fizice la sediul nostru din Str. Ardeleni 33.

Tu de ce dăruiești pentru Amara?

Împreună, putem fi spiridușii lui Moș Crăciun și putem împlini câteva dintre dorințele acestor copii. Ei au nevoie de sentimentul bun pe care ți-l lasă o mâncare bună, haine noi și bucuria de a sta în jurul bradului fără grija zilei de mâine. Ei au nevoie de tine.

Fapte bune active