Știm că în România sunt zeci de mii de ONG-uri, dar mai știm și că întotdeauna este loc pentru mai mult bine. De aceea noi, la Asociația pastel, visăm să transformăm faptele bune într-un obicei. Nu doar al ONG-urilor, ci al tuturor oamenilor și companiilor. Noi credem că repetiția acțiunilor bune o să se transforme într-o disciplină, iar rezultatele schimbării pe care ne-o dorim și pe care o merităm nu vor întârzia să apară.

Astfel, te invităm să achiziționezi un aBUNament de fapte bune de la Asociația pastel. Lunar noi îți vom arăta motivele pentru care  companiile își pot implica echipele în acțiuni de făcut bine.

II poti scrie Andreei pe adresa andreea.oprea@asociatiapastel.ro pentru mai multe detalii. Tu și echipa ta vă puteți implica chiar și personalizat în aBUNament, în funcție de numărul de angajați ai companiei din care faceți parte, dar și de resursele pe care le puteți investi.

Dacă și pentru tine este important să nu treacă o lună fără o faptă bună, atunci aBUNamentul este cel mai bun mod care să îți reamintească asta.

Haideți să fim părtași la fapte bune, lună de lună!