fbpx

Viitorul cu ochi buni 3.0 – August 2024

 

Vederea corectă este o resursă foarte importantă pentru copiii în formare, un mijloc care le asigură dezvoltarea și astfel, un viitor mai bun.

 

PROBLEMA: Nevoia de ochelari este la capătul priorităților celor mai mulți părinți din zonele defavorizate – care sunt preocupați cu grija zilei de mâine, cu ce vor pune pe masă copiilor la prânz sau care abia reușesc să pună bani deoparte pentru hainele și încălțările celor mici. Este o nevoie pe care nici nu știu că o au, pentru că sunt în incapacitatea de a o testa, de a o preveni sau a o împlini.

 

Consultațiile optometrice reprezintă un lux pentru ei …

 

SOLUȚIA: Astfel, obiectivul nostru în luna august a anului 2024 este să consultăm optometric, pentru a treia oară, cel puțin 40 de copii din medii defavorizate și să le oferim, gratuit, ochelarii de care au nevoie.

 

IMPACTUL PRECONIZAT: O vedere bună le va da copiilor mai multă încredere în ei, le va îmbunătăți rezultatele școlare și îi va ajuta să desfășoare activitățile școlare fără griji sau obstacole.

 

TU NE POȚI AJUTA: Dacă și pentru tine este important să le oferim micuților din comunitățile defavorizate șansa de a vedea un viitor împlinit, independent și frumos conturat. așteptăm contribuția ta mai jos. Ne ajută și dacă transmiți cauza noastră către comunitatea ta.

 

 

Asociația pastel crede în puterea faptelor bune făcute cu recurență, lună de lună. Dacă misiunea noastră ți se potrivește și vrei să-ți lași amprenta asupra lumii, sprijină-ne cu o donație în contul acestui proiect și răspândește vestea către prietenii și colegii tăi. Hai să nu lăsăm nicio lună să treacă fără o faptă bună!

Category
Fapte bune active