fbpx

Secret Donor 2.0 – Februarie 2024

 

Fii eroul nevăzut în povestea altcuiva!

 

PROBLEMA: Ne confruntăm cu o criză a sângelui. În România, doar 1,7% din populație donează în mod regulat sânge, față de media europeană de 10%*. Rata scăzută a donării de sânge se datorează faptului că oamenii nu au cultura de a face bine**

 

SOLUȚIA: Asociația Pastel implementează în februarie 2024 proiectul Secret Donor, o campanie de donare de sânge care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a importanței donării de sânge și încurajarea oamenilor să devină donatori regulați. O persoană poate salva, în medie, 3 vieți de fiecare dată când donează sânge! Timp de două zile, 20-21 februarie, celebrăm luna iubirii printr-un gest nobil și atât de la îndemână pentru noi, dar care pentru cei aflați în nevoie poate însemna o șansă la viață.

 

IMPACTUL PRECONIZAT: În doar trei zile, putem salva viețile a 500 de persoane!

 

TU NE POȚI AJUTA: Există mai multe modalități prin care poți contribui la succesul campaniei Secret Donor:

  • Donează sânge. Dacă ești eligibil să donezi sânge, vino alături de noi în perioada 20-22 februarie, la sediul Asociației pastel din strada Ardeleni, nr 33.
  • Sprijină campania cu o donație. Donațiile tale vor fi folosite pentru a acoperi costurile campaniei și pentru a susține misiunea asociației.
  • Share. Spune-le prietenilor, familiei și colegilor tăi despre campania Secret Donor și încurajează-i să doneze sânge.

 

 

Asociația pastel crede în puterea faptelor bune făcute cu recurență, lună de lună. Dacă misiunea noastră ți se potrivește și vrei să-ți lași amprenta asupra lumii, sprijină-ne cu o donație în contul acestui proiect și răspândește vestea către prietenii și colegii tăi. Hai să nu lăsăm nicio lună să treacă fără o faptă bună!

 


* Institutul Național de Transfuzie Sanguină
**Sondaj național realizat pe platforma Ivox