fbpx

Echipament pentru speranță – ianuarie 2022

Echipament pentru speranță – ianuarie 2022

Echipament pentru speranță a fost primul proiect al anului 2022 pentru Asociația pastel. Am vrut să ne implicăm și să dotăm secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria din Iași deoarece aproximativ 1000 de copii apelează la serviciile lor de terapie de recuperare anual. Acești copii s-au născut cu un handicap asociat sau nu unui sindrom, copii care au dobândit handicapul în urma unui accident sau a altor boli și, în definitiv, copii pentru care pasul metaforic în îndeplinirea unui vis pica mereu în umbra pasului fizic de care aveau nevoie mai mare.

 

Aceasta a fost motivația noastră: să le oferim acestor micuți șansa la recuperare prin dotarea sălilor de terapie cu instrumentarul necesar recuperărilor.

 

Ce am reușit să facem prin intermediul donatorilor / influencerilor din Social Media / canalelor pe care am promovat acest proiect:

  • Ne-am atins scopul setat: am echipat secția de recuperare a spitalului cu echipamentele necesare terapiilor copiilor: greutăți, trambulină fit, benzi elastice, gantere, bare paralele, biciclete medicinale, saltele de fitness și mingi medicinale
  • Printre donatorii noștri s-au numărat și persoane fizice, care au donat echipamente, printre care un stepper și o bicicletă eliptică.
  • Am încheiat un parteneriat cu Hervis, magazinul de articole sportive, care a donat cea mai mare parte din echipamentele care au ajuns în secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria din Iași.
  • Mai multe săli de fitness – New Fit Way, Fitness Evolution, Downtown Obor și Mihalache, KomFitt, Kom Fitness, S.C. Onyx Sport SRL, Daily Workout SRL și SuperFit – ne-au fost alături prin plasarea unei urne la recepțiile lor pentru strângerea de fonduri pentru acest proiect.
  • Un influencer – Carmen Grebenișan – ne-a sprinjinit și de data aceasta prin postări despre proiectul nostru.

PARTENER: