Aplauze la vârsta a treia – octombrie 2021

Când ai făcut ceva pentru ultima oară?

Știm că nu te așteptai la întrebarea asta. Evident că nu vrei să te gândești când o să faci ceva pentru ultima dată, ești tânăr, totul în tine vorbește despre repetiții, mai ales în ceea ce privește lucrurile care îți plac. O să tot mergi la munte, o să citești, o să dansezi la festivaluri, o să călătorești.

Pentru un om în vârstă, în schimb, certitudinile tale sunt surse de tristețe. Un bătrân singur și dependent de alții pentru lucruri de bază nu mai îndrăznește să viseze la o viață dinamică, el retrăiește fiorii diverselor activități doar în amintire. Iar intensitatea amintirilor pălește de la an la an.

Noi, la Asociația pastel, credem că bătrânii oricărei comunități sunt izvoare nesecate de povești. Și vrem ca, alături de voi, să oferim o poveste bună unui grup de vârstnici aflați în programul Asociației Niciodată Singur din București.

Obiectivul nostru în plan real: vizionarea unei piese de teatru la sediul Asociației Niciodată Singur jucat de Teatrul Evreiesc de Stat pentru cei 30 de seniori, precedată de o masă festivă oferită de Palace Catering. Scopul nostru (deloc ascuns): să oferim emoție, speranță, nerăbdare.

Susținerea ta printr-o donație va însemna o experiență pentru vârstnici. Fiorii pregătirii, ai ieșirii din singurătatea de acasă și ai vizionării unei piese de teatru într-o zi de octombrie vor rămâne cu ei și vor fi parte din identitatea lor, din emoțiile și din bucuria lor. Hai să le oferim o poveste frumoasă! Cea de pe scenă și cea care se va imprima pentru totdeauna în sufletele lor.

Donează mai jos orice sumă de bani pentru a ne susține în demersul nostru. Promitem să împărtășim cu tine reacțiile doamnelor și domnilor ce vor viziona piesa de teatru.

Îți mulțumim că ne susții, meriți și tu aplauze la scenă deschisă!