fbpx

RoboWave – noiembrie 2022

RoboWave – noiembrie 2022

Noi, la Asociația pastel, considerăm că educația este unul dintre palierele importante din viața ONG-ului și categoria căreia o să-i alocăm de fiecare dată resurse importante. Iar asta deoarece cauzele educaționale au marele scop de a mișca și a schimba lumea și noi suntem aici, în marea de oameni de bine, pentru că fiecare acțiune a noastră are scopul precis de a transforma vieți.

 

Uneori se întâmplă ca lucrurile să se așeze cum nu se poate mai bine pentru categoria vizată de proiectele noastre. Ne implicăm într-o cauză, căutăm oameni care sunt aliniați valorilor noastre și construim relații cu aceștia. Iar ei ne sunt alături și mai departe. Aceasta a fost și povestea noastră cu Wave Studio (Ludoteca pentru incluziune – aprilie 2022). Iar atunci când în atenția noastră au venit cei de la Echipa de robotică AutoVortex Romania ,am știut că vom decoda împreună tainele roboticii.

 

AutoVortex România ne reprezintă deja cu cinste țara la concursurile internaționale de robotică. Destinat liceenilor, clubul este punctul de plecare pentru aceștia de a se familiariza cu diferite piese de construcţie folosite la crearea şasiului de robot, cu prelucrarea metalelor şi a plasticului şi alte inovaţii de ultimă oră. Excelent ca spațiu de socializare, clubul reprezintă și o sursă de mândrie căci prezența la concursurile internaționale cu roboții de luptă s-a soldat de fiecare dată și cu premii.

 

Pe de altă parte, partenerul nostru, Wave Studio, este un startup de aplicații mobile, un partener desăvârșit în a dezvolta proiecte pe zona de IT/robotică/ tech, implicați și mari susținători ai cauzelor educaționale. Alăturarea celor două entități era, astfel, cât se poate de firească și, prin sponsorizarea celor de la Wave, clubul AutoVortex România va construi un robot de luptă ce va fi utilizat în concursurile naționale și internaționale la care vor participa împreună cu copiii, până în luna august 2023.

 

Ne bucurăm că împreună cu Wave Studio și alături de Clubul de Robotică AutoVortex România am dat startul unei colaborări frumoase și al unui viitor plin de învățare și competiții adolescenților pasionați de robotică.

 

Asociația pastel crede în puterea faptelor bune făcute cu recurență, lună de lună. Dacă misiunea noastră ți se potrivește și vrei să-ți lași amprenta asupra lumii, sprijină-ne cu o donație în contul proiectelor noastre și răspândește vestea către prietenii și colegii tăi. Hai să nu lăsăm nicio lună să treacă fără o faptă bună!