fbpx

Dăruim pentru Amara – a treia ediție – decembrie 2023

 

Anul acesta marchează o aniversare importantă de când Dăruim pentru Amara. Colega noastră Andreea are grijă de comunitatea de copii vulnerabili de 10 ani, de fiecare dată ne-am implicat cu toții în diferitele etape ale proiectului, iar de 3 ani avem ocazia, ca Asociație, să facem încă și mai mult bine. Să mergem acolo este întotdeauna o bucurie pentru că știm că cei 80 de copii ne întâmpină mereu cu multă dragoste. 

 

Dăruim pentru copiii care au doar un părinte sau niciunul, pentru copiii lăsați în grija bunicilor în timp ce părinții se luptă pentru un trai mai bun în altă țară. Dăruim pentru părinții care, de Crăciun, nu au cu ce să pregătească masa. Dăruim pentru a le arăta copiilor că dorințele scrise pe o foaie se pot îndeplini cu adevărat. Dăruim pentru cei ce înțeleg singurătatea și lipsurile mult prea devreme în viață. Viitorul pentru ei este mereu un mâine nesigur. 

 

De asta simțim să dăruim pentru Amara. Vrem să credem că, atunci când vom merge din nou la ei anul acesta, acești copii vor simți că sunt văzuți, ascultați, apreciați. 

 

În Amara există un centru de zi. Acolo și doar acolo, copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani se strâng pentru a face teme, pentru a se juca și, cel mai important, pentru a avea parte de o masă caldă pe zi. Visăm să umplem iar centrul cu cadouri, haine, încălțăminte și alimente de bază. Visăm să le dăruim un moment de normalitate.

 

Dacă vrei și tu să faci o bucurie de Crăciun unui copil din satul Amara, așteptăm contribuția ta: fie orice sumă de bani consideri, fie cărți, jucării sau haine NOI. Noi le vom ambala și vom lăsa pachetele la Centrul de Zi. Pentru prima opțiune, donează, apăsând butonul de mai jos. Pentru cea de-a doua, așteptăm donații fizice la sediul nostru din Str. Ardeleni 33.

 

Tu de ce dăuiești pentru Amara? 

 

 

Împreună, putem fi spiridușii lui Moș Crăciun și putem împlini câteva dintre dorințele acestor copii. Ei au nevoie de sentimentul bun pe care ți-l lasă o mâncare bună, haine noi și bucuria de a sta în jurul bradului fără grija zilei de mâine. Ei au nevoie de tine.

 

Asociația pastel crede în puterea faptelor bune făcute cu recurență, lună de lună. Dacă misiunea noastră ți se potrivește și vrei să-ți lași amprenta asupra lumii, sprijină-ne cu o donație în contul acestui proiect și răspândește vestea către prietenii și colegii tăi. Hai să nu lăsăm nicio lună să treacă fără o faptă bună!