fbpx

Fapte bune pentru incluziune – Iunie 2022

Fapte bune pentru incluziune – Iunie 2022

Fapte bune pentru incluziune, proiectul Asociației pastel din luna iunie, a fost despre educație, integrare și incluziune socială pentru copii și tineri cu diferite dizabilități și un eveniment pentru etalarea tuturor calităților lor.

Problema: În cadrul Conil Fest, festivalul dedicat incluziunii, toleranței, prieteniei și acceptării, aproximativ 1500 de copii tipici și cu nevoi speciale aveau să performeze pe scena Circului Metropolitan. Un eveniment de asemenea proporții avea nevoie de susținere.

Soluția: Asociația Conil a pus la dispoziția eventualilor parteneri mai multe pachete de sponsorizare prin care aceștia să-și arate susținerea.

Parteneri: De data aceasta, Asociația pastel a fost fericită să fie partener și sponsor în acest proiect perfect aliniat cu valorile noastre. Datorită vouă, prin intermediul formularelor 230 de redirecționare a impozitului, am reușit să acoperim această sponsorizare.

 

Ce am făcut pentru acest proiect:

  • Am fost Zâne bune pentru copiii de pe scena Conil Fest și am sponsorizat evenimentul, prin intermediul vostru, cu ajutorul fondurilor strânse din formularele 3,5%.
  • Sponsorizarea noastră a însemnat oferirea gratuită a spectacolului de circ la un spectacol de circ pentru 120 de copii, ce nu au mai fost niciodată la un astfel de spectacol.
  • Ne-am bucurat să vedem peste 1200 de copii talentați în arena Circului Metropolitan, în cadrul unui maraton artistic de amploare.
  • Unul dintre momentele noastre preferate a fost Hora Prieteniei, un moment emoționant în care copiii tipici și cei cu nevoi speciale și-au dat mâna, ca simbol al toleranței, acceptării și prieteniei.