fbpx

Zoo Care Center – iulie 2022

Zoo Care Center – iulie 2022

Zoo Care Center, proiectul Asociației pastel din luna iulie, a fost despre nevoile Grădinii Zoologice din Călărași și dorința noastră de realizare a unui cabinet veterinar, menit să îngrijească și să salveze viețile animalelor din incinta Zoo.

 

Problema: Din păcate, nu am putut să ajutăm așa cum ne-am propus inițial. Cabinetul veterinar, cu instrumentele adecvate, era una dintr-o serie lungă de nevoi comunicate de către administrația Grădinii, iar susținerea era necesară pe mai multe paliere.

 

Soluția: Am reușit, totuși, să acoperim alte necesități ale Grădinii Zoologice din Călărași și să facem bine.

 

Parteneri: Compania Clean Recycle, partenerul nostru în proiectul Refresh Văcărești, a fost alături de noi și în acest proiect.

 

Ce am făcut pentru acest proiect:

  • Prin intermediul Clean Recycle, am trimis 15 bănci care au fost instalate de către personalul de la Zoo în beneficiul vizitatorilor grădinii.

 

În cadrul acestui proiect, ne-am adaptat nevoilor, am soluționat ce am putut cu resursele de care am dispus. Am învățat lecția răbdării, ne-am mobilizat și am găsit alte căi de a face bine. Ne-am bucura în continuare dacă ar exista doritori care pot ajuta cu instrumentarul necesar – diverse piese de mobilier, masă și lampă chirurgicală, microscop, ecograf, pense hemostatice, analizator de biochimie, otoscop – oftalmoscop și stetoscop care să ajute la tratarea animalelor sau la realizarea investigațiilor necesare pentru a depista neregulile și a le îmbunătăți starea de sănătate– și am fi recunoscători pentru orice tip de contribuție. Suntem la fel de impulsionați de dorința de a intermedia accesul animalelor la îngrijire adecvată.

Așteptăm contribuțiile voastre pe https://bit.ly/AsociatiapastelZooCareCenter. La detalii de plată, vă rugăm să adăugați numele proiectului pentru care faceți donația (ex. Zoo Care Center). Mulțumim!

 

PARTENER: