fbpx

Pedale salvatoare – martie 2022

Pedale salvatoare – martie 2022

Pedale salvatoare, proiectul Asociației pastel din luna martie, a fost despre femei, dăruire (în toate sensurile cuvântului), despre medici, salvare și… timp.

 

Problema: cadrele medicale de sex feminin de la Spitalul Municipal Fălticeni depind de programul altor oameni, ocazii, soți sau propriile lor picioare pentru a se deplasa la locul de muncă unde salvează vieți. Ele își compromit de fiecare dată programul de lucru sau somn pentru a avea acces la anumite microbuze care vin foarte rar.

 

Soluția: pentru a le ușura accesul la locul de muncă, am vrut să dăruim câte o bicicletă pentru 31 de cadre medicale de sex feminin care întâmpină obstacole atunci când se deplasează spre sau dinspre spitalul unde salvează vieți.

 

Parteneri: compania Carrefour România ne-a fost alături și a susținut întregul proiect. Am fost onorați de intervenția lor și de faptul că au dedicat resurse importante pentru ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit.

 

Ce am făcut prin intermediul partenerilor, donatorilor / influencerilor din Social Media / canalelor pe care am promovat acest proiect:

  • 31 de biciclete și căști au fost dăruite, în cadrul unui eveniment special, unui număr de 31 de cadre medicale de sex feminin de la Spitalul Municipal Fălticeni.
  • La eveniment au participat, pe lângă membri ai asociației noastre, și Julien Munch – CEO-ul Carrefour România, Alina Gamauf – HR, CSR & Corporate Affairs – Membru în Comitetul Executiv Carrefour România, Vlad Morariu – managerul Spitalului Municipal Fălticeni și Cătălin Coman – primarul Municipiului Fălticeni.
  • În cadrul evenimentului de donație, ce a avut loc în apropierea sărbătorilor pascale, cadrele medicale au participat și la un atelier floral pentru a orna bicicletele cu creațiile lor.
  • Angajații Carrefour au fost voluntari în acest proiect.
  • Am reușit să facem o faptă bună la pătrat: am realizat, împreună cu Carrefour România, 62 de pachete cu produse de igienă personală pentru refugiații ucraineni care se află în Fălticeni. Ele au fost redistribuite acolo unde este nevoie de ele cu ajutorul unei organizații locale, Asociația „EDUCAȚIE, JOC, SENS.
  • La nivel PR, before event am beneficiat de 4 știri în presa locală, o conferință de presă, iar after event am avut 2 reportaje TV, 1 material în print și 13 articole în online.

 

PARTENER: