Refresh – Mai 2024

Pe 23 mai se sărbătorește la nivel internațional Ziua pentru Protecția Sănătății Mediului, zi care ne-a inspirat să dedicăm luna mai diverselor acțiuni verzi, atât de necesare pentru mediu:

• În 2022, împreună cu 60 de voluntari, am colectat 6 tone de deșeuri din Parcul Natural Văcărești;
  • În 2023, împreună cu 130 de voluntari am strâns peste o tonă de deșeuri din Pădurea Băneasa;
  • În 2024 misiunea noastră continuă!

PROBLEMA: Una dintre principalele probleme cu care se confruntă locuitorii în spațiile verzi din orașul București/Ilfov este poluarea cu deșeuri. Această situație are consecințe grave asupra sănătății mediului înconjurător și implicit asupra oamenilor și animalelor.

SOLUȚIA: Responsabilitatea de a avea grijă de mediul nostru este a noastră. Așa că în mai 2024 vom organiza o acțiune de igienizare a unui spațiu verde din București/Ilfov.

IMPACTUL PRECONIZAT: Prin implementarea an de an a proiectului „Refresh” și prin implicarea voluntarilor în acțiuni de ecologizare contribuim la dezvoltarea unei mentalități de protecție a mediului înconjurător și de reducere a poluării cu deșeuri. Mentalitate care va crea de la an la an un viitor mai verde pentru următoarele generații.

TU NE POȚI AJUTA: Alătură-te nouă pentru a face din București un oraș mai verde și mai sănătos. Există mai multe metode prin care te poți implica:

• Fii voluntar. Vino alături de noi să dăm Refresh următorului spațiu verde din București,Ilfov. Vom reveni curând cu toate detaliile legate de dată, oră și loc.
  • Sprijină proiectul „Refresh” cu o donație. Donațiile tale vor fi folosite pentru a acoperi costurile organizatorice și pentru a susține misiunea asociației.
  • Share. Spune-le prietenilor, familiei și colegilor tăi despre proiectul lunii mai și încurajează-i să participe ca voluntari.

Prin acțiuni mici creăm un viitor mai verde!

Asociația pastel crede în puterea faptelor bune făcute cu recurență, lună de lună. Dacă misiunea noastră ți se potrivește și vrei să-ți lași amprenta asupra lumii, sprijină-ne cu o donație în contul acestui proiect și răspândește vestea către prietenii și colegii tăi. Hai să nu lăsăm nicio lună să treacă fără o faptă bună!